Referenser från våra tidigare kunder

"Skulle behövas mer stjärnor att ge!! Mycket professionella, kunniga och omtänksamma. Vi är oerhört tacksamma för samarbetet och stödet under vår stamrenovering i Brf Snörmakaren. Vi rekommenderar dem varmt!!"

 

Malin

"Snabba och effektiva besiktningsdagar med mycket trevliga, ärliga och sköna besiktningsmän. Vi är toknöjda!"

Sandra

"Anlitade Lars på M&B projekt för statusbesiktning av badrum i bostadsrätt. Bra service, trevligt bemötande, effektivt utförd med tydligt skriftligt protokoll på mail efteråt. Rekommenderas!!"

Martin

"Snabb återkoppling och professionellt bemötande från Lars på MB Projekt. Vi besiktade vår bostadsrätt för att reda ut eventuell fuktskada. Dessa visade sig vara lätta att åtgärda och vi blev varse om andra potentiella risker, som också är lätthanterliga. Det känns väldigt bra att ha en tydlig lista på saker vi ska åtgärda vid inflytt och gör att vi känner oss ännu mer nöjda med vårt köp. Tack M&B!"

Johanna

"Mycket kunniga, professionella och trevliga!

"Det var ett mycket bra beslut att göra en slutbesiktning av huset (30 kvm) och bastun (6 kvm) som jag lät uppföra. Melin & Brolin Projekt AB utförde uppdraget med stor noggrannhet och kunnighet och gav tydliga och klara besked. Jag kan verkligen rekommendera Melin & Brolin Projekt."

Christoffer

"Mycket professionella, trevligt bemötande och aktiva"

Lars-Göran

"Lars var hos oss och besiktade två badrum, han var väldigt trevlig, professionell och noggrann. Vi fick först en offert som baserades på arbete och restid, vi han inte ens svara på den innan Lars återkom med en ny offert som var lägre då han hade lyckats kombinera flera jobb i trakten så att reskostnaden blev lägre. Inte alla företag skulle göra en sådan sak. Vi beställde som sagt en besiktning av två badrum, men när vi ändå var i köket och gick igenom resultatet så passade han på att kolla på de vanligaste felen som finns i ett kök, detta gjorde han utan att vi ens behövde fråga honom. Vi kan varmt rekommendera Melin & Brolin Projekt AB."

Fredrik

"Besiktningsmannen verkade mycket kunnig och bra på att förklara."

Viola

"Jättebra så långt! Nu väntar vi på att entreprenören ska höra av sig för att åtgärda alla fel i slutbesiktningen. Tanken är att entreprenören får stå för slutnotan till Melin & Brolin för ny besiktning efter att fel är åtgärdat. Så långt verkar entreprenören strunta i att ta kontakt med mig eller Melin & Brolin. Då går saken vidara till ARN om jag forstår rätt, så fortsätning följer."

Klaus

"Effektiv, trevlig, höll löften om återrapportering."

Sven

"Smidigt och bra!"

Jelena

"Snabb återkoppling och professionellt bemötande från Lars på MB Projekt. Vi besiktade vår bostadsrätt för att reda ut eventuell fuktskada. Dessa visade sig vara lätta att åtgärda och vi blev varse om andra potentiella risker, som också är lätthanterliga. Det känns väldigt bra att ha en tydlig lista på saker vi ska åtgärda vid inflytt och gör att vi känner oss ännu mer nöjda med vårt köp. Tack M&B!"

Johanna

"189 kvm, dem va två på plats och gick igenom hela huset noggrant och snabbt. Super nöjda då mycket hade missats i mäklarens besiktning"

Linnéa

"Trevlig personal och mycket professionella ger 10 stjärnor kommer anlita er igen i framtiden! :)"

Shahad

"Snabb och smidig kontakt, verifiering med bank-id för avtalet. De tog god tid på sig att förklara vad gällde och vad de gjorde. Själva besiktningen upplevdes seriös. Kändes professionellt."

Fredrik

"Kan starkt rekommendera M&B Projekt!"

Samir

"Vi hade dom till vår 2 års besiktning och vi är jättenöjda. Vi ångrar oss att vi inte hade dom på vår första besiktning. De var noggranna och duktiga, kändes ärliga."

Qays

"Mycket noggranna, trevliga, kompetenta besiktningsmän! Släpper inte saker förrän de är säkra på att allt är som det ska. Rekommenderas starkt! Kommer anlita dem igen om behovet finns i framtiden."

Sofie

"Superproffsigt utfört! Vi lärde oss så mycket av Lars och han förklarade väldigt tydligt för oss oerfarna. Snabb bokning och utlåtande!"

Erika

"Har anlitat M&B projekt för besiktning både inför försäljning och vid köp av ny bostad. De är otroligt kompetenta och proffsiga i allt från kommunikation till utförande. De har mina varmaste rekommendationer och kommer absolut att anlitas igen vid framtida besiktningar."

Sara

"Kunnig och trevlig besiktningsman. Mycket nöjda med hjälpen vi fått och vi kan varmt rekommendera M&B Projekt."

Therése

"Med rätt så kort varsel kom M&B Projekt och gjorde besiktning på vårt badrum. De var mycket noga och proffsiga under hela processen. Jag har faktiskt inget att anmärka på, och kan absolut rekommendera dem. Tycker även att priset var bra. /Niklas"

Niklas

"I mångt och mycket proffessionalitet, smidighet, och kompetens förkroppsligat. Kan inte rekommenderas högt nog."

Ivan

"Visade stort intresse och visste precis vad jag ville ha hjälp med!"

Markus

"Inga konstigheter, välkoordinerad kontakt och utförande av arbete"

Anton

"Väldigt bra, professionella och prisvärda. Rekommenderar starkt. Gick verkligen in på detalj för att inte missa något fel."

Jesper

"Väldigt kunniga och tillmötesgående, överlag väldigt proffsigt genomfört uppdrag i linje med våra förväntningar. Vi rekommenderar M&B Projekt"

Erik

"Trevligt och professionellt bemötande. Effektiva och tillmötesgående vid tidsbokning samt effektivt utförd besiktning."

Caisa

"Väldigt nöjd med besiktningen, otroligt proffsiga, fick tid snabbt och kan varmt rekommendera dom."

Anette

"Snabb, kvalificerad och noggrann slutbesiktning"

Gunilla

"Väldigt nöjd med besiktningen, de kunde komma snabbt och fick ett utförligt utlåtande."

Joel

"Snabba svar och väl utfärdat besiktning."

Robin

"Mycket bra! Snabba att återkoppla och kunniga!"

Daniel

"Oerhört nöjd! Väldigt snabba på att återkoppla och noggranna på plats. Proffsigt och genuint rakt igenom."

Markus

powered by Typeform