Husbesiktning & Överlåtelsebesiktning Västerås från SBR-certifierad besiktningsman

Överlåtelsebesiktning Västerås

 

Du går i tankar om att slå till på huset du alltid drömt om eller kanske sälja ditt nuvarande och undersöker nu vilka möjligheter som finns för hus- och överlåtelsebesiktning i Västerås. Vi förstår bättre än någon annan betydelsen av att hitta en bra besiktningsman för besiktning av ditt hus eller för att besiktiga ditt fritidshus

Det finns många anledningar till att ta hjälp av en certifierad och oberoende besiktningsman i Västerås för att ha bästa möjliga förutsättningar för att kunna gå vidare med din fastighetsaffär på tryggast möjliga sätt. En överlåtelsebesiktning är en smart investering som förbättrar dina chanser till en lyckad husaffär och det innebär även ökad trygghet för dig och din familj under många år framöver. 

På Besiktningsföretaget kan vi erbjuda dig smidiga, prisvärda och korrekt utförda besiktningar såsom exempelvis överlåtelsebesiktning, husbesiktning och besiktning av badrum. 

Vår certifierade och oberoende besiktningsman har lång erfarenhet inom byggbranschens olika sidor, en bred och omfattande kunskap inom allt från konsumenttjänstlagarna till huskonstruktion och en strävan efter att du som väljer att anlita oss ska göra en så bra fastighetsaffär som möjligt. Varmt välkommen!

powered by Typeform

Professionalism & kundnöjdhet

Ta hjälp av oss för husbesiktning eller överlåtelsebesiktning i Västerås, eller varför inte någon av våra andra besiktningar såsom besiktning av badrum. 

Oavsett vilken besiktning du väljer att anlita oss för är vårt mål alltid detsamma – att du ska kunna använda utlåtandet från vår besiktning till din fördel för att kunna gå vidare med din fastighetsaffär på ett tryggt och bra sätt. 

Ett hus är en av de största och viktigaste investeringar man kan göra och det är endast logiskt att det innebär en stor fördel om man innan köpet är medveten om allt som finns att veta om huset. På så sätt vet du exakt vad du ger dig in i och du och din familj kan undvika överraskningar längre fram. Ni har då bästa möjliga förutsättningar att göra ett så välinformerat och medvetet beslut om hur ni vill gå vidare. 

På Besiktningsföretaget har vi länge utfört prisvärda, pålitliga och korrekt utförda besiktningar av hus och villa till förmånliga priser åt många nöjda kunder i Västerås och resten av Sverige. Se vad några av de som anlitat oss tidigare har att säga om våra hus- och överlåtelsebesiktningar här.

Husbesiktning & överlåtelsebesiktning Västerås

I stort sätt alla hus idag besiktigas innan det byter ägare. Det finns en mängd anledningar till varför en besiktning av hus eller överlåtelsebesiktning i Västerås är en smart investering för både köpare och säljare.  

När du köper ett hus har du enligt svensk lag något som kallas för undersökningsplikt och en överlåtelsebesiktning från en oberoende besiktningsman fungerar som en betydelsefull del i din plikt att upptäcka eventuella brister med huset och dess konstruktion så tidigt som möjligt. 

Även när du säljer ditt hus har du en upplysningsplikt mot en eventuell köpare och utlåtandet från en husbesiktning hjälper dig att uppfylla din plikt genom att få ett konkret och oberoende utlåtande på byggnadens skick. 

En ordentligt utförd besiktning av hus i Västerås ger dig optimala förutsättningar för en framgångsrik husaffär och ger dig även rättigheter och en trygghet som du kan dra nytta av under många år framöver. Om betydande fel och brister skulle komma upp efter inflyttningstillfället ger en husbesiktning dig bättre rättigheter på grund av att du varit medveten om husets skick redan vid ägarbytet. 

Vad många vet är att nästan alla hus har fel och brister. Genom en överlåtelsebesiktning kan de upptäckas innan huset byter ägare och du kan på så sätt vidta nödvändiga åtgärder på bästa sätt.

Besiktningarna som vi utför är av okulär natur, dvs att vi inte gör några som helst ingrepp i huset. Med våra sinnen kontrollerar vi husets utrymmen och synliga ytor, inkl tak och fasad för att hitta och upptäcka eventuella fel och brister i huset och dess konstruktion. Alla betydande fel och brister som vi upptäcker redovisas sedan i ett skriftligt besiktningsutlåtande, som även kan inkludera en riskanalys och rekommendationer om fortsatt teknisk utredning om det skulle vara nödvändigt. 

En oberoende överlåtelsebesiktning från en erfaren och certifierad besiktningsman i Västerås är alltid en intelligent investering som tillåter dig att kunna gå vidare med din fastighetsaffär på tryggast möjliga sätt, oavsett om du är köpare eller säljare.

Besiktning av badrum

Har du fått ditt badrum renoverat eller är du i själva processen att bygga om just nu? Om så är fallet finns det många anledningar till varför en oberoende besiktning av badrum från en oberoende och bra besiktningsman i Västerås är en utmärkt idé. 

Med mycket fusk i byggbranschen är det viktigt att ta reda på att du fått vad du faktiskt beställt och att kraven i branschreglerna uppfyllts.

Om inte en utförlig besiktning utförs kan detta i värsta fall leda till stora kostnader för dig längre fram, kostnader som skulle kunna ha undvikts. En badrumsbesiktning utförs för att upptäcka eventuella fel och brister som skett under bygg- eller renoveringsprocessen. Detta ger dig i sin tur ökade rättigheter och bättre möjligheter att bli kompenserad vid en eventuell tvist. 

Prisvärda & professionella besiktningar av hus

Vi har som mål att så många människor som möjligt ska ha de nödvändiga förutsättningarna för att kunna göra bästa möjliga fastighetsaffär, oavsett som köpare eller säljare. 

Läs gärna mer vårt pris för husbesiktning och hur det förhåller sig till andra besiktningsmän i branschen.

Vi erbjuder husbesiktning i Helsingborg, LundYstad, Ängelholm, Malmö, Kristianstad, Uppsala, Linköping, Göteborg, Stockholm och även resten av landet till samma låga priser och höga kvalitet.

Kontakta vår besiktningsman i Västerås idag

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för husbesiktning och överlåtelsebesiktning i Västerås. Vi ser fram emot att hjälpa dig mot en lyckad fastighetsaffär.